children standing inside room

Doe mee met onderzoek naar het leren begeleiden van gezamenlijk musiceren

In het voorjaar van 2022 ben ik met opleiders en studenten van pabo’s en leerkrachten in gesprek gegaan over het leren begeleiden van kinderen die samen muziek maken, gericht op ritme. Hoe wordt dat aangepakt? Wat is daarvoor nodig? Wat moet je kennen en kunnen?

De gesprekken zijn onderdeel van mijn promotieonderzoek aan Universiteit Utrecht en Universiteit Gent. Dat onderzoek richt zich op het ontwikkelen en toepassen van interactieve technologie die betrokkenen kan ondersteunen bij het leren van muziekpedagogiek.

Update november 2022:
De gesprekken hebben inmiddels plaatsgevonden


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *