German-Dutch Colloquium

Op 24 september 2018 heb ik deelgenomen aan een onderzoeksbijeenkomst over digitalisering van het kunstonderwijs in Duitsland en Nederland. Op dit tweede Duits-Nederlandse Colloquium heb ik mijn onderzoek gepresenteerd en vervolgens een artikel geschreven voor een publicatie die in oktober 2019 is uitgegeven door Rat für Kulturelle Bildung e.V..

In het artikel (pp. 31-35) leg ik uit dat sommige van de huidige toepassingen van digitale technologie in het muziekonderwijs de leerkracht buiten spel zetten waar ze juist de intentie hebben de leerkracht te ondersteunen. Ook licht ik toe dat we bij het toepassen van digitale technologie moeten waken voor het introduceren van een handelingsverlegenheid op een ander gebied dan muziekonderwijs.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *