foto van kinderen die samen met digitale instrumenten muziek maken.

ArtEZ-Cursus van start!

De opleiding Docent Muziek van het conservatorium in Enschede, onderdeel van ArtEZ hogeschool voor de Kunsten, heeft van digitale technologie en muziekonderwijs een speerpunt gemaakt.

“Hiervoor heb ik een leerlijn ontwikkeld en werk ik met studenten aan het vaardig worden in het werken en toepassen van digitale (muziek) technologie en het daarmee innoveren van het muziekonderwijs. De opgedane kennis en ervaring zetten we nu in voor professionalisering van vakdocenten muziek.”

Benno Spieker

Zaterdag 11 maart 2023 start de cursus Technologie Toepassen in Muziekonderwijs.

In deze cursus van ArtEZ Conservatorium Enschede (i.s.m. vakvereniging VLS voor muziekdocenten) leren de cursisten om vanuit verschillende perspectieven technologie toe te passen in hun muziekonderwijs. In deze cursus gaat het niet om het leren werken met digitale technologie en apps, maar om hoe die in te zetten in de muziekles.

Ook geïnteresseerd in een cursus gericht op Technologie-verrijkt Muziekonderwijs? Kijk gerust op: https://www.artez.nl/opleidingen/technologie-toepassen-in-muziekonderwijs-cursus-enschede en https://www.artez.nl/opleidingen/vaardigheden-in-muziektechnologie-daw, stuur een e-mail of laat hieronder een reactie achter.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *